Aannemingsbedrijf Lagendijk B.V.

Een no-nonsens bouwbedrijf dat zijn vak verstaat. Aannemingsbedrijf Lagendijk B.V.
uit Streefkerk belooft het u.

Al generaties lang. Immers, praatjes vullen geen gaatjes. Onze vakmensen steken graag de handen uit de mouwen en realiseren wat we met u hebben afgesproken. Daar kunt u op rekenen.

"We hebben alles in huis: de juiste vakmensen, professionele machines en materialen. Zo leveren we vakwerk. Elke dag weer."

Warmtepompsystemen, optimaal gebruik van zonne-energie en het toepassen van duurzame bouwmaterialen. Dergelijke duurzame innovatieve toepassingen kennen voor ons geen geheimen. Duurzaam bouwen zit nou eenmaal in onze genen.

Het bedrijf

(Duurzame) nieuwbouw, verbouw, renovatie, houtbewerking en betonwerk: in deze vakgebieden voelen we ons thuis. En dat al vijf generaties lang. Geen wonder dat particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven en collega-aannemers weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen.

We zijn een platte organisatie met zelfstandig werkend en gemotiveerd personeel. We hebben alles in huis om elk bouwproject te laten slagen. Goed opgeleide vakmensen, professionele machines en de juiste materialen om vakwerk af te leveren. Elke dag weer.

Van A tot Z

Van een gedegen advies tot een perfecte oplevering: wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar met advies en een concreet plan. Van a tot z denken we met u mee en gaan we voor u aan de slag. Betrokken en resultaatgericht. Noem het maar ‘ouderwets service verlenen’.

U verwacht dat we ons werk goed doen. En daar denken wij net zo over!

 Al generaties 

 In de bouw 

"Van gedegen advies tot
 perfecte oplevering."

Offerte aanvragen →

© Aannemingsbedrijf Lagendijk B.V.  |  Cookies  |  Privacy

Volg ons op social media →