Voor Lagendijk Stout zijn wij op zoek naar een Calculator.

Bouwonderneming Lagendijk & Stout BV is een zelfstandig opererende BV en maakt onderdeel uit van de Van Herk groep De activiteiten van Lagendijk & Stout omvatten het uitvoeren van nieuw- en verbouwwerkzaamheden voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Het werkterrein betreft de utiliteitsbouw, zorg- en onderwijs en kleinschalige woningbouw projecten.

Voor Lagendijk Stout zijn wij op zoek naar een Calculator. We hebben het dus over een uitdagende functie waarbij je zelfstandig  projecten variërend van € 1.500 tot € 3 miljoen gaat uitrekenen.

Als Calculator bij Lagendijk & Stout B.V. ben je verantwoordelijk voor:

  • Bepalen van materiaalhoeveelheden, inzet benodigd materieel en mankracht op basis van de ontvangen gegevens.
  • Offertes opvragen bij de leveranciers en onderaannemers
  • Offertes vergelijken
  • Begroting van de kostprijs van een project maken
  • Varianten en alternatieven doorrekenen

Wij maken graag kennis met kandidaten met minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en kennis van Ibis Trad. Je hebt meerdere jaren ervaring als calculator en je hebt affiniteit met zowel nieuwbouw als onderhoud en renovatie. 

Als persoon heb je bouwkundig inzicht, kan je goed plannen en organiseren, zeer zelfstandig werken  en is samenwerken en helder communiceren met diverse partijen voor jou geen probleem. Je bent flexibel, eerlijk en oprecht, administratief goed onderlegd en weet als een spin in het web het overzicht te behouden, ook als er meerdere projecten tegelijk spelen. 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, wil je werken bij een aannemer met een informele bedrijfscultuur en vind je verantwoordelijkheid en afwisseling in je werk belangrijk? 

Stuur dan je sollicitatie naar:

p.voorbergen@lagendijkstout.nl →

Wil je eerst meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Rob Doets (Bedrijfsleider).

088 - 440 10 00 →
 Al generaties 

 In de bouw 

"Van gedegen advies tot
 perfecte oplevering."

Offerte aanvragen →

© Lagendijk & Stout  |  Cookies  |  Privacy

Volg ons op social media →