Een nieuwe naam, een nieuw adres voor Aannemingsbedrijf Lagendijk.

Met ingang van 1 januari 2021 zal Aannemingsbedrijf Lagendijk B.V. deel uitmaken van de Van Herk Groep. Vanaf die datum luidt de nieuwe naam Lagendijk & Stout B.V.

Naast Lagendijk & Stout maken ook projectontwikkelaar Herkon B.V. en Bouwonderneming Stout B.V. deel uit van de Van Herk Groep. In verband met overlap in werkzaamheden worden ook de activiteiten van de afdeling bouwservice van Bouwonderneming Stout ondergebracht in het nieuwe bedrijf Lagendijk & Stout B.V. Verder blijven de bedrijven actief in het eigen marktsegment.

De dagelijkse leiding van Lagendijk & Stout B.V. komt in handen van bedrijfsleider Rob Doets ondersteund door Gert-Jan Lagendijk. Voor de huidige relaties van Aannemingsbedrijf Lagendijk blijft Gert-Jan het vertrouwde aanspreekpunt. De nieuwe organisatie wordt gevestigd in het kantoorpand naast de materieeldienst van Bouwonderneming Stout aan de Beyerinckstraat in Sliedrecht.

Met ingang van 1 januari 2021 zijn onze contactgegevens:
Lagendijk & Stout B.V.
Beyerinckstraat 14-16
3364 AX Sliedrecht

Telefoonnummer:
088 – 440 14 60 (de doorkiesnummers zijn ongewijzigd). E-mail: info@lagendijkstout.nl
Website: www.lagendijkstout.nl

Onze relaties kunnen blijven rekenen op een hoog kwaliteitsniveau, klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aanpak van onze bouw- en onderhoudsprojecten. Onze werkzaamheden blijven onveranderd; we blijven doen wat we deden en u blijft contact houden met de voor u vertrouwde mensen. Wij zijn u graag van dienst vanuit deze nieuwe slagvaardige organisatie!

Met vriendelijke groet, Rob Doets en Gert-Jan Lagendijk

 Al generaties 

 In de bouw 

"Van gedegen advies tot
 perfecte oplevering."

Offerte aanvragen →

© Lagendijk & Stout  |  Cookies  |  Privacy

Volg ons op social media →